Aluminiu
Ferestre din aluminiu

Profilele de aluminiu reprezinta o alta optiune pentru realizarea termopanelor si usilor. Rezistenta la erodare, durabilitate si nivelul ridicat de rigiditate a profilelor de aluminiu, cumulate cu faptul ca nu necesita armatura suplimentara, au ca rezultat o tamplarie cu greutate redusa si, in acelasi timp, cu o rezistenta foarte mare. Aceste avantaje recomanda tamplaria cu profile din aluminiu pentru deschiderile de mari dimensiuni, pentru constructiile in plan inclinat si pentru fatadele de sticla de tip pereti cortina.

PROFILCO MASTER 43

Profilele din aceasta serie au cea mai mica greutate si sunt destinate pentru constructiile la care se pune accentul pe obtinerea unor costuri reduse, fara a diminua functionalitatea si calitatea.
     CARACTERISTICI:
Poate fi utilizata pentru realizarea tuturor tipurilor de deschideri batante (simpla, in forfeca sau pivotanta)

PROFILCO MASTER 52

Sistemul MASTER 52 pune accentul pe profilele cu forma rotunjita, create pentru termopanele si usile batante si oscilo-batante de dimensiuni mari. In plus, sistemul a fost special proiectat pentru a avea aspectul tamplariei din lemn.
     CARACTERISTICI:

PROFILCO MASTER 55

Reprezinta o solutie economica destinata sistemelor de tamplarie oscilo-batante, proiectat astfel incat sa corespunda unei game variate de aplicatii arhitecturale.
     CARACTERISTICI:

PROFILCO PR 26 (usi si ferestre culisante fara bariera termica)

Acest sistem este utilizat in interiorul cladirilor in special pt. delimitarea spatiilor. Sunt utilizate atat la constructii private cat si la spatii comerciale.
     CARACTERISTICI:

PROFILCO PR 45 (usi si ferstre culisante cu bariera termica )

Sunt utilizate in special pentru a delimita spatiul intre 2 camere , inchiderea este pe perie si sunt foarte usor de manevrat. Aceste usi sunt destinate atat in centre comerciale cat si la locuinte private.
     CARACTERISTICI:

PROFILCO AP 63-210

Reprezinta o solutie avansata destinata sistemelor de tamplarie oscilo-batante, proiectat astfel incat sa corespunda unei game variate de aplicatii arhitecturale.
     CARACTERISTICI:

Sistem pt. usi armonice

Acert system proiectat astfel incat sa corespunda unei game variate de aplicatii arhitecturale. (terase, verande, spatii comerciale, la delimitarea spatiilor).
     CARACTERISTICI:
Pentru descarcarea catalogului detaliat, apasati aici.
Ideal SFN Concept - 2011
Vizitatori