Dual Protect
Sticla DUAL PROTECT oferita de IDEAL este un produs revolutionar care transforma orice fereastra intr-un instrument de reducere a cheltuielilor. Pana in prezent, utilitatea principala a ferestrelor a fost aceea de a proteja impotriva frigului si de a reduce cheltuielile, in timpul iernii. Odata cu introducerea sticlei DUAL PROTECT, fereastra devine si un mijloc de reducere a cheltuielilor in timpul verii.
DUAL PROTECT inseamna:
Eliminarea efectului de sera se face fara a pierde din lumina naturala. Nu mai este necesar sa folositi sisteme de umbrire pentru a impiedica patrunderea caldurii excesive in locuinta. Puteti sa va bucurati de lumina naturala din timpul verii si, in acelasi timp, sa evitati supraincalzirea incaperilor expuse razelor solare cu sticla DUAL PROTECT.

DUAL PROTECT inseamna geam termoizolant cu proprietati de control solar. Aceasta sticla este superiora geamului termoizolant low-e si raspunde nevoilor actuale ale consumatorilor din Romania care sunt afectati de fenomenul de incalzire globala.
Dual Protect inseamna si Dubla Economie:
Economiile realizate la un apartament cu 3 camere (apoximativ 79 mp si suprafata vitrata de 10 mp) se situeaza la circa 1800 lei/an, fata de o locuinta dotata cu ferestre clasice si la aproximativ 400 lei/an fata de una care include geam termoizolant cu sticla de tip Low-e.

Sticla Dual Protect poate fi montata si pe ferestrele pvc, aluminiu sau lemn stratificat deja existente.

Transformati vechea fereastra intr-o fereastra cu 50% mai eficienta.

Beneficiati de avantajele siticlei Dual Protect cu o investitie minima.
Ideal SFN Concept - 2011
Vizitatori