Extreme Protect
Caldura excesiva din timpul verii ne impinge de foarte multe ori sa apelam la solutii extreme pentru a ne racori. Si, de cele mai multe ori, in goana de a ne feri de caldura, ne trec prin minte tot felul de metode trasnite sau nebunesti.

Montarea in locuinta a unui ventilator industrial, a mai multor aparate de aer conditionat sau bai in cada plina cu cuburi de gheata, toate sunt solutii extreme prin care ne-am putea proteja de caldura.

Eficienta de moment si riscurile pe care le presupune astfel de solutii le fac practic de nerealizat.

Pentru o protectie de durata impotriva caldurii, fara riscuri si economica, Ideal va recomanda termopanele cu revolutionara sticla Dual Protect Extreme.

Noua sticla Dual Protect Extreme ridica la cel mai inalt nivel protectia solara oferita de ferestre. Datorita calitatilor sale remarcabile, diminueaza pana aproape de anulare efectul de sera care apare vara in interiorul locuintelor si conduce la o mai buna eficientizare termica a locuintei in orice anotimp, ca urmare a reducerii consumului de energie necesar pentru mentinerea confortul optim.

In comparatie cu celelalte tipuri de sticla, Dual Protect Extreme ofera o protectie solara impresionanta, de doua ori mai buna decat cea oferita de sticla Low-e si cu 50% peste cea oferita de sticla Dual Protect.
Ideal SFN Concept - 2011
Vizitatori