Tamplarie Lemn Exotic (MERANTI)
     Tamplaria din lemn exotic (meranti) este de cea mai inalta calitate in raport cu tamplaria de brad si tamplaria de stejar ,este folosita in tari ca Austria ,Belgia,Franta,Germania si este din lemn masiv care poate sa fie vopsit in orice culoare din Ral. Tamplaria din Meranti poate sa fie cu sticla dubla sau sticla tripla in functie de cererea clientului .
Coeficient termic (4-16-4)= 1,1 kw
Coficient termic (4-10-4-10-4)=0.8 kw

     Acest tip de tamplarie  are 3 garnituri de etanseitate  una este de bataie central si doua de isolare fonica si termica a tamplariei.
Garantia la tamplarie este de 10 ani si la vopsea este de 5 ani cu conditia ca dupa 3 ani  sa se foloseasca pentru exterior un lac special de intretine. Profilul de Meranti are o grosime de 68mmsi este un profil tratat conform normelor Europene in viguaresi este importat din Indonesia.

     Vopsele sant marca Renner unul dintre cei mai mari producatori din Europa.
Feroneria este Maco made in Germania,inchiderile la usile de exterior sant in 5 puncte pentru securitate si pragul este din  aluminiu, la ferestre deschiderile pot fi normale sau oscilo batante. Putem executa ferestre rotunde tip  cerc , cat si ferestre cu arcade.
De asemenea putem executa si tamplarie cu profil de renovare (20,40,60 mm) in functie de cerere cat si tamplarie cu grille de  aerisire.
Manerele pot fi de culoarea alba,maro sau auriu mat.

     Sticla este Sain Goban de cea mai buna calitate si poate sa fie dubla ,tripla,securizata sau sablata in functie de tipul de comanda avem peste 20 de tipuri de sticla.
Ideal SFN Concept - 2011
Vizitatori