Termopane
Ideal SFN Concept - 2011
Termopanele noastre sunt proiectate astfel incat sa raspunda celor mai exigente cerinte. Calitatile care pot fi inglobate intr-o fereastra difera in functie de destinatia si rolul pe care trebuie sa il indeplineasca.

Termopanele noastre ofera un grad ridicat de protectie termica. Utilizarea termopanelor poate reduce consumul de energie necesar incalzirii unui imobil cu pana la 30%.

Termopanele dotate cu sticla cu calitati de protectie solara reduc aparitia efectului de sera. Pentru locuintele cu fatade orientate catre est, sud si vest, protectia solara reduce necesitatea utilizarii sistemelor de aer conditionat si implicit diminueaza costurile legate de energia electrica. Economisiti peste 50% din costurile necesare pentru climatizarea locuintei.

Termopanele ofera un grad ridicat de protectie fonica. Pentru imobilele aflate in vecinatatea unor surse de zgomot se pot utiliza tipuri speciale de geam termoizolant, care ofera un plus de protectie fonica.

Termopanele noastre pot beneficia de un sistem special de ventilatie, care se monteaza in rama ferestrei in partea superioara a geamului termoizolant. Acest sistem permite aerisirea incaperilor in deplina siguranta, cu posibilitatea de a regla fluxul de aer. In acest fel sunt minimizate pierderile de caldura necontrolate prin aerisire si este evitata aparitia curentilor de aer.

Termopanele cu latimi ale profilelor mai mari de 70mm, care au deschidere oscilo-batanta, beneficiaza  de un sistem de micro-ventilatie. Pozitionarea manerului de la fereastra in unghi de 45 grade fata de deschiderea batanta si cea oscilo, permite crearea unui flux de aer care asigura o ventilatie permanenta a incaperii, in conditii de maxima siguranta.

Termopanele au intre 2 si 5 puncte de inchidere, in functie de dimensiune, iar pentru termopanele sau usile de mari dimensiuni se poate ajunge pana la 12 puncte de inchidere, fapt care asigura etanseitatea si rezistenta la efractie. Manerele termopanelor au un sistem special de protectie la efractie care impiedica actionarea ferestrei din exteriorul locuintei.
Vizitatori