Usi
     Ca material de bază, firma noastră foloseste material de ceea mai buna calitate  după normele de constructie în vigoare, cu respectarea normelor de protectie a mediului.  Pentru a corespunde cerintelor tehnice în vigoare, firma noastră are ca asociat o firmă care se ocupă cu exploatarea lemnului si cu fabricarea de cherestea, care ne asigură calitatea cea mai bună în material de bază.

   Alegerea după criteriile de folosintă si preuscarea naturală a materialelor de bază se execută la întreprindere. Procesul de uscare se întâmplă în împrejurimi artificiale într-o cameră de uscare automatizată, unde materialul pentru usile interioare se usucă la 8-10%, iar materialul pentru ferestre si usi exterioare termopane se usucă la 12-14%. După terminarea acestui proces de uscare, materialele urmează un procedeu de îmbinare în lungime si/sau stratificare pentru a corespunde cerintelor produselor finite. Usile interioare se fac din profil de - 105x43mm, ferestrele termopane din profil de 68x78mm - din trei straturi, iar usile exterioare termopane din profil de 68x115mm, tot din trei straturi. După executarea profilelor, acestea se utilizează la productia foilor de usi, a canatelor de fereastra, cât si pentru tocurile acestora. În faza finală produsele sunt prevăzute cu feronerie.
   La toate produsele noastre clientii pot alege dintre mai multe moduri de deschidere, asigurând astfel utilizarea sigură si corespunzătoare a produselor.

Feronerie

Firma noastră foloseste feronerie din import MAKO, de cea mai bună calitate.

Geamul folosit

Pentru produsele noastre se pot folosi mai multe feluri de geamuri: geam float si geam ornamental de mai multe feluri pentru usile interioare; geam reflectorizant, geam bombat si geam termopan din geam float si geam ornamental pentru usile de intrare termopane, iar la ferestre si usi de balcon termopane se utilizează geam termopan de 24mm. (Coeficient de izolare: 1,1 w/m2K ).

Conservarea produselor

Produsele noastre, cu exceptia usilor interioare sunt tratate cu ulei de in, asigurând protectia înainte de vopsire.

Impachetarea

Toate produsele noastre înainte de transportare sunt împachetate în folie protectoare, produsele vopsite fiind împachetate si în hârtie de carton.

Comanda

In cazul comenzii sau cererii de pret luati în considerare următoarele:

       o Directia de deschidere a produsului se potriveste cu directia deschiderii a produsului tras spre noi
       o Deschidere laterală
       o Deschidere laterală cu două canate
       o Deschidere batantă
       o Deschidere roto-batantă
       o Deschidere roto-batantă cu două canate
Ideal SFN Concept - 2011
Vizitatori